tahograf.com.hr

<< Početna

Programski sustav za vođenje evidencije radnih aktivnosti profesionalnih vozača

 

Sustav IB.TAHO je autorski sustav razvijen u Hrvatskoj namijenjen tvrtkama i samostalnim obrtnicima koji se bave autoprijevozničkom djelatnošću ili posjeduju vozni park koji uključuje i vozila za koje je, prema Zakonu i Pravilnicima, nužno voditi evidenciju radnih aktivnosti vozača.

Program u posljednje vrijeme koristi sve više domaćih tvrtki. Jedan od razloga je i taj da se kupnjom osnovne licence stječe pravo na trajno korištenje softvera, bez skrivenih troškova, godišnjeg održavanja ili bilo kojeg drugog oblika naknadne naplate. Također, bitan razlog zbog kojeg tvrtke biraju upravo IB.TAHO jest i taj da podržava rad s neograničenim brojem vozača i vozila unutar tvrtke - ne postoje nikakva ograničenja tog tipa, pa se kupnjom softvera osigurava trajna mogućnost vođenja evidencije za sve buduće vozače i vozila!

Sustav je namijenjen korištenju na Windows operacijskim sustavima (XP, Vista, Windows7) i podržava rad u lokalnoj mreži, uz korištenje pouzdanog poslužitalje baze podataka, Firebird. U nastavku su dostupni linkovi za preuzimanje demo verzije programa (verzija 1.4. iz lipnja 2012.), kao i linkovi na neke od dokumenata (stručni članci, posteri s konferencija, upute i dokumentacija):

 

Linkovi na web stranice naših proizvodai:

QR kod s kontakt podacima o tvrtki i proizvodu:

QR barkod s podacima o proizvodu IB.TAHO i tvrtki Inter-biz iz Varaždina